ПочетакCOVID-19 SRP → 26. фебруар 2020

COVID-19 — 26. фебруар 2020. г.

Весела, такорећи вицкава Србија

Неколико речи о „најсмешнијем” вирусу у историји човечанства

Новости Онлине | 26. фебруар 2020. 19:53

[Доктор Нестеровић се смеје — фотографија]
Очаравајући осмех доктора Несторовића

И открио је доктор најважније ствари о корона вирусу: „Жене, пожурите у Италију у шопинг сад су тамо највећи попусти”.

Доктор Бранимир Несторовић, дечји пулмолог обратио се данас јавности после састанка са председником Александром Вучићем о корона вирусу, да нема разлога за панику, јер више људи умире данас од многих других болести у Србији.

Он је поручио женама у Србији да могу слободно да крену у шопинг у Италију...

Видео обраћања шармантног доктора Б. Н.

— Апелујем на људе да престану да верују непровереним информацијама. Епидемија у Кини је при крају, она је почела 7. децембра, стварно нема разлога ни за какву забринутост - рекао је Несторовић и додао:

— Ево да кажем за жене... Естрогени дефинитивно штите жене, оне имају благе облике и не умиру од овог вируса. Дакле, жене, слободно у шопинг у Италију, јер чујем да ће тамо сада бити велики попусти, зато што нико жив сад неће да иде тамо. Само припремите мужеве за то ментално. Шалим се, али стварно сам био затечен да се дигла толика галама, затварају границе... Стварно бесмислица.

— Ко Бога вас молим, живите свој живот. Сви ћемо дочекати април месец а у априлу месецу ће изаћи сунчеви УВ зраци, ви ћете имати пуно витамина Д у организму, то ће помоћи имунитету, вирус ће да угине, поручује проф. Несторовић.

— Не могу да верујем да се народ који је преживео санкције, бомбардовање, свакојака малтретирања, уплашио најсмешнијег вируса у историји човечанства, рекао је проф. др Бранимир Несторовић начелник пулмологије и алергологије у Тиршовој.

А међувремену Италија „престигла” Кину

Он је како је рекао на састанку који је одржао председник Александар Вучић, био против поручивања маски.

„То је потпуно бесмислено. Да немамо тест ми не бисмо знали да је епидемија. Не знам колико сте свесни тога да смо у току епидемије грипа која се сада завршила имали изузетно тешке случајве. Имамо девојчицу која је остала парализована после грипа, мишићи су јој били уништени скроз. Имали смо екстра тешке пнеумоније... То ништа није било интересантно и сад одједном неки корона вирус”, рекао је др Несторовић.